Csoór hímzőstúdió

A hímzett törölközők a céges nyaralóban is hasznosak!

A hímzett törölközők a céges nyaralóban is hasznosak! borítókép

Sok vállalatnak van saját nyaralója egy szép üdülőben, ahol a cég alkalmazottai pihenhetnek, és eltölthetik a jól megérdemelt szabadságukat, amikor kedvük tartja. Egy céges nyaralóban szokás a cég emblémájával ellátott használati tárgyakat hagyni, amik jelzik, hogy milyen ingatlanról van szó, illetve a nyaralók számára otthonosabbá teszik a helyet.

A törölközők is ilyen hasznos dolgok. Amennyiben szeretne saját, céges, hímzett törölközőket készíttetni, hogy a céges nyaralóba kitegyék azokat, mi tudunk segíteni! Rendeljen hímzett törölközőket a kívánt mennyiségben és rövidesen elkészítjük azokat! Mire elérkezik a szezon, vadonatúj, logóval ellátott hímzett törölközők kerülnek majd a céges nyaralóba.

A törölközőket is ki tudja választani nálunk, méret és szín szerint, amiket mi a megrendelt szöveggel és mintával látunk el. A kész törölközők sokáig használhatóak, a minőségi kivitelezésnek köszönhetően. A hímzett törölközőkről kollégáink részletesebb felvilágosítással is szolgálnak, ha felkeres minket a megadott elérhetőségeink egyikén!