Csoór hímzőstúdió
Céges hímzett törölközők munkahelyi használatra is! borítókép

Céges hímzett törölközők munkahelyi használatra is!

A törölköző olyasmi, amit minden nap használunk, amit magunkkal viszünk a strandra és az uszodába, utazáshoz is. A segítségével tudunk tisztálkodni, szárazra törölni a bőrünket, kellemesebb fekhelyet biztosítani a napozáshoz. A legjobban mindenki a saját törölközőjét szereti használni, hiszen ez higiéniai szempontból is fontos.

Praktikus reklámajándék? Válassza a hímzett törölközőket! borítókép

Praktikus reklámajándék? Válassza a hímzett törölközőket!

Ha egy cég szeretne kedveskedni ügyfeleinek, manapság már többféle reklámajándék közül válogathat a vezetőség. Sok vállalkozó mindenképp értékes és praktikus meglepetést szeretne átnyújtani, hiszen így tudják meghálálni az ügyfelek hűségét. Ha cégvezetőként Ön is ilyen meglepetésben gondolkodik, válassza a hímzett törölközőket!

A pólóhímzés tökéletes választás, ha egyedi ajándékot szeretne adni! borítókép

A pólóhímzés tökéletes választás, ha egyedi ajándékot szeretne adni!

Napjainkban virágkorukat élik az egyedi, személyes ajándékok. A legtöbb ember igyekszik olyan meglepetéssel előállni születésnapra, névnapra vagy akár karácsonyra, amiről az ünnepeltnek mindig ő jut majd eszébe, ahányszor csak ránéz. Szerencsére erre ma már nagyon sok lehetőség van, de az egyik legnépszerűbb választás a pólóhímzés.

A gépi hímzés előnyeiről röviden borítókép

A gépi hímzés előnyeiről röviden

A különböző reklámajándékok emblémázásával kapcsolatban manapság többféle opció is rendelkezésre áll. Sok ügyfél kifejezetten olyan eljárást részesít előnyben, amivel valóban igényes, tartós feliratok, minták készíthetők el. Amennyiben Önnek is hasonlóak az elvárásai, és pólón, törölközőn vagy sapkán szeretné feltüntetni vállalkozása logóját, ajánljuk figyelmébe a gépi hímzést!

A hímzett törölközők a céges nyaralóban is hasznosak! borítókép

A hímzett törölközők a céges nyaralóban is hasznosak!

Sok vállalatnak van saját nyaralója egy szép üdülőben, ahol a cég alkalmazottai pihenhetnek, és eltölthetik a jól megérdemelt szabadságukat, amikor kedvük tartja. Egy céges nyaralóban szokás a cég emblémájával ellátott használati tárgyakat hagyni, amik jelzik, hogy milyen ingatlanról van szó, illetve a nyaralók számára otthonosabbá teszik a helyet.

Munkaruha hímzés: gyors, megbízható szolgáltatás, kedvező áron! borítókép

Munkaruha hímzés: gyors, megbízható szolgáltatás, kedvező áron!

Munkaruha emblémázáskor sokan választják a gépi hímzést, ugyanis így időtálló, igényes minták készülhetnek el. Egyesek ezzel kapcsolatban mindenképp gyors és megbízható szolgáltatást vennének igénybe. Amennyiben Ön is a munkaruha hímzést választotta, és még keresi az igényeknek megfelelő szolgáltatót, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Gépi hímzés minőségi szolgáltatás keretein belül: bízza ránk a munkaruházatot is! borítókép

Gépi hímzés minőségi szolgáltatás keretein belül: bízza ránk a munkaruházatot is!

Manapság sok cégben fontos az emblémázott munkaruha viselése. Ez egyrészt erősíti a vállalkozások arculatát, másrészt a cégek az alkalmazottaikon keresztül tudják képviseltetni magukat a telephelyen kívül. A ruházat logózásához többféle megoldás is rendelkezésre áll, azonban egyesek mindenképp tartós alternatívát szeretnének találni. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, ajánljuk figyelmébe a gépi hímzést!

Póló hímzés határidő csúszás nélkül! borítókép

Póló hímzés határidő csúszás nélkül!

A cégének sürgősen, nagyobb darabszámban legyártandó póló hímzésre van szüksége? Az új munkaruhák vagy promóciós termékek határidőre elkészülnek, méghozzá kiváló minőségben. Forduljon bizalommal a cégünkhöz és vegye igénybe a szolgáltatásainkat póló hímzéssel kapcsolatban!

Törölköző hímzés magas színvonalon? borítókép

Törölköző hímzés magas színvonalon?

A hímzett törölközők manapság óriási népszerűségnek örvendenek az ajándékozással kapcsolatban, mert praktikusak, igényesek és bármilyen korú, nemű embernek örömet lehet velük szerezni. Az ajándék elkészítéshez a vevők természetes, hogy megbízható, minőséget képviselő szolgáltatást keresnek. Ha Ön a törölköző hímzéssel kapcsolatban még nem találta meg az ideális vállalkozást, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Hímzett törölközőket minden szálláshelyre! borítókép

Hímzett törölközőket minden szálláshelyre!

Szálláshelyet üzemeltet? A teljes körű, színvonalas szolgáltatások biztosítása elengedhetetlen annak érdekében, hogy a vendégei pozitív értékeléseket adjanak a vállalkozásáról, és vissza is térjenek, ha úgy adódik. Manapság a tisztaság és a kényelem a legfontosabbak, de emelheti a hely színvonalát egyedi kellékekkel is, például hímzett törölközőkkel.

Ajándékozza meg beosztottait karácsonykor hímzett törölközővel! borítókép

Ajándékozza meg beosztottait karácsonykor hímzett törölközővel!

Hamarosan ismét itt a karácsony, amikor nem csak a családtagok ajándékozzák meg egymást, de a munkahelyeken is egyre gyakoribb az ajándékok osztása. Amennyiben Ön is szeretne örömet okozni dolgozóinak, rendeljen hímzett törölközőket karácsonyra!

Póló nagykereskedésünkből valóban minőségi termékeket vásárolhat! borítókép

Póló nagykereskedésünkből valóban minőségi termékeket vásárolhat!

Ha céges egyen pólókra van szükség, sokan szeretnének hozzájutni valóban minőségi termékekhez, ugyanis a strapabíró anyagból készült felsőrészek biztosan jól tűrik az intenzív igénybevételt. Amennyiben Ön még keresi a színvonalas termékeket, ne kutasson tovább, mert póló nagykereskedésünk a legjobbat nyújtja az ügyfelek számára!

Törölközőhímzés: egyedi ajándék bármilyen alkalomra borítókép

Törölközőhímzés: egyedi ajándék bármilyen alkalomra

Olyan céges ajándékot keres, amellyel meglepheti üzletfeleit és munkatársait, de nem szeretne a szokványos tárgyak közül választani? A tollak, öngyújtók és egyéb, könnyen emblémázható, ám könnyen el is veszíthető tárgyakon túl találhat olyan ajándékot is, amely akár éveken át is a megajándékozottak birtokában marad, és bármikor is veszik azt használatba, az Ön vállalkozása jut majd eszükbe: a törölközőhímzéssel egyedivé teheti az ajándékozást!

Gépi hímzéssel egyedi karácsonyi ajándék? borítókép

Gépi hímzéssel egyedi karácsonyi ajándék?

Az egyedi, személyes ajándékok rendkívül népszerűek a karácsonnyal kapcsolatban. Ezekkel a meglepetésekkel sokkal emlékezetesebbé, meghittebbé lehet tenni az ünnepet. Manapság sokféle megoldás áll az emberek rendelkezésére az egyedi karácsonyi ajándékok terén, azonban a gazdag kínálatból nem mindenki tudja kiválasztani az ideális alternatívát. Amennyiben még Ön sem tudott dönteni, ajánljuk figyelmébe a gépi hímzéssel készített termékeinket!

Párna hímzés: tartós, igényes minták! borítókép

Párna hímzés: tartós, igényes minták!

Párna hímzéssel valóban időtálló, minőségi minták, feliratok készíthetők el, tapasztalja meg Ön is az eljárás előnyeit!

Ha párna emblémázásról van szó, egyesek mindenképp olyan eljárást szeretnének választani, amivel strapabíró minták készíthetők el. Ez azért fontos, mert rendkívül kellemetlen, ha az elkészült feliratok például egy mosást sem bírnak ki. Amennyiben Önnek is hasonlóak az elvárásai, ajánljuk figyelmébe a párna hímzést!

Póló hímzés magas színvonalon, gyors szolgáltatás keretein belül! borítókép

Póló hímzés magas színvonalon, gyors szolgáltatás keretein belül!

Póló hímzés, rugalmas, gyors szolgáltatás keretein belül, minőségi végeredmény, válasszon megbízható céget a rendeléshez!

Törölközőhímzés cégeknek: a tökéletes reklámajándék borítókép

Törölközőhímzés cégeknek: a tökéletes reklámajándék

Törölközőhímzés cégeknek kedvező áron, rövid határidővel, tökéletes minőségben - ha olyan reklámajándékot keres, aminek örülnek az ügyfelei!


Gépi hímzés sok előnnyel! borítókép

Gépi hímzés sok előnnyel!

gépi hímzés előnyeit érdemes megfontolni, ha nagyobb megrendelésre készül! A hímzés kézzel készítve értékes és egyedi munka lesz, de nem von le semmit az értékéből az sem, ha egy gép végzi el ugyanazt a munkát, amit a gyakorlott ujjak. A gépi hímzéssel készült minták, feliratok, számok stb. minden meglepetést mellőznek, mert olyanok lesznek, amilyennek megtervezték őket. Itt nincsen hiba lehetőség, csak tökéletes végeredmény.

Törölköző hímzés segítségével praktikus reklámajándékok készülhetnek! borítókép

Törölköző hímzés segítségével praktikus reklámajándékok készülhetnek!

törölköző hímzés kitűnő lehetőség cégeknek, hiszen a jó idő beköszöntésével hasznos reklámajándékkal lehet meglepni a partnereket, ügyfeleket!

Galléros póló gépi hímzése: minőség és egyediség egyben borítókép

Galléros póló gépi hímzése: minőség és egyediség egyben

Gépi hímzés galléros pólóra is kiváló minőségben, kedvező áron, rövid határidővel - sportos elegancia és egyediség egyetlen ruhadarabban!

Törölköző hímzés emblémázáshoz is! borítókép

Törölköző hímzés emblémázáshoz is!

törölköző hímzés egyike azoknak a szolgáltatásoknak, amiket cégek számára ajánlunk. A törölköző egy napi használatra szánt eszköz, ami kiválóan alkalmas arra, hogy például reklám ajándék legyen belőle. Amennyiben egy törölközőből reklámajándék válik, szükség van arra, hogy emblémázáson essen át. A logó hímzés útján is felkerülhet az anyagra, ami jól illik a törölközőhöz.

Hímzett párna: kedves ajándék bárkinek borítókép

Hímzett párna: kedves ajándék bárkinek

Hímzett párnák széles választékban, kedvező áron, kiváló minőségben - ha olyan ajándéktárgyakat keres, amelyekkel bárki megajándékozható.

Hímzett törölközők viszonteladóknak! borítókép

Hímzett törölközők viszonteladóknak!

Hímzett törölközőinkkel könnyedén fellendítheti az üzletét. Bővítse igényes, különleges termékekkel a boltját, és megalapozhatja a sikereket! 

Hímzett törölköző cégeknek, viszonteladóknak, szállodáknak! borítókép

Hímzett törölköző cégeknek, viszonteladóknak, szállodáknak!

Hímzett törölköző viszonteladóknak, szállodáknak, cégeknek. Válassza minőségi termékeinket, és nyűgözze le vendégeit, ügyfeleit!

Hímzett törölköző szállodáknak, maximális kényelem a vendégeknek borítókép

Hímzett törölköző szállodáknak, maximális kényelem a vendégeknek

Hímzett törölköző szállodáknak, cégeknek, rövid határidő alatt, megfizethető áron, akár nagyobb mennyiségben. Keressen minket bizalommal a részletekért! 


Hímzett törölközők viszonteladóknak is! borítókép

Hímzett törölközők viszonteladóknak is!

hímzett törölközők viszonteladók számára is elérhetőek, és könnyen fellendíthetik a vállalkozást!

Hímzett galléros póló: a tökéletes céges munkaruha borítókép

Hímzett galléros póló: a tökéletes céges munkaruha

Hímzett galléros pólók segítségével elegáns, mégis kényelmes céges munkaruhát biztosíthat dolgozóinak! Gyors és színvonalas munka, az Ön igényei szerint!