Csoór hímzőstúdió

Céges hímzett törölközők munkahelyi használatra is!

Céges hímzett törölközők munkahelyi használatra is! borítókép

A törölköző olyasmi, amit minden nap használunk, amit magunkkal viszünk a strandra és az uszodába, utazáshoz is. A segítségével tudunk tisztálkodni, szárazra törölni a bőrünket, kellemesebb fekhelyet biztosítani a napozáshoz. A legjobban mindenki a saját törölközőjét szereti használni, hiszen ez higiéniai szempontból is fontos.

A munkahelyen is fontos a saját törölköző használata, különösen akkor, ha a dolgozóknak szükségük van a rendszeres tisztálkodásra a munkakörülmények vagy a magas higiéniai követelmények miatt. Keressen fel minket bizalommal, és rendeljen hímzett törölközőt tőlünk céges használatra! Amennyiben minket választ, garantáltan minőségi, céges arculathoz is illeszkedő törölközőket oszthat szét az alkalmazottai között. A hímzett törölközők készülhetnek logóval, szlogennel, de akár nevekkel ellátva is. A rendeléshez természetesen törölközőt is biztosítunk, méghozzá a kiválasztott színben, erre hímezzük a megrendelt mintát, illetve szöveget.

Biztosítson céges hímzett törölközőt az alkalmazottainak, amivel arculathoz illő kiegészítővel tudja bővíteni a munkahelyi kellékek készletét!