Csoór hímzőstúdió

Hímzett törölköző szállodáknak, maximális kényelem a vendégeknek

Hímzett törölköző szállodáknak, maximális kényelem a vendégeknek borítókép

Hímzett törölköző szállodáknak, cégeknek, rövid határidő alatt, megfizethető áron, akár nagyobb mennyiségben. Keressen minket bizalommal a részletekért! 

Napjainkban egyre népszerűbbek a wellness hotelek. A medencékkel, jakuzzival és szaunával rendelkező szállások óriási előnyt élvezhetnek, főleg az őszi, téli időszakban, de rengetegen nyáron is ilyen helyet keresnek a pihenéshez. Ön is ilyen jellegű bővítést fontolgat? A medencék építtetése mellett ne feledkezzen meg az olyan kisebb kiegészítők beszerzéséről sem, mint a vendég papucsok, köntösök és törölközők! 

Utóbbiak kapcsán érdemes az egyedi megoldások mellett dönteni, és nem megelégedni az átlagos törölközőkkel. A hímzett törölközők szállodáknak ideálisak: egyrészről nem jelentenek nagy kiadást, másrészről viszont szépek és teljes mértékben egyediek. A hímzett törölköző szállodáknak lehet egyszerűen logóval ellátott, de a hotel teljes nevét is ráírathatjuk. A kiegészítők ezzel hozzájárulnak az arculathoz, teljessé téve azt. 

Természetesen a design mellett az is fontos, hogy a hímzett törölköző szállodáknak megfelelő minőségű anyagból készüljön, ami puha, kellemes tapintású és a nedvszívó képessége is jó. A pihe-puha meleg kiegészítőkkel garantáltan kedvére tehetünk minden vendégnek, akik így szívesen térnek majd vissza máskor is. A hímzett törölköző szállodáknak cégünknél többféle színben megrendelhető, ennek köszönhetően garantáltan megtalálhatja mindenki azt az árnyalatot, ami illik a hotel stílusához, hangulatához. Áraink kedvezőek, a megrendelt termékeket pedig rövid határidőn belül elkészítjük. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné megrendelni az új, mutatós kiegészítőket, keressen minket bizalommal részletes tájékoztatásért! Nálunk a hímzett törölközők cégeknek, szállodáknak, megfizethető áron, a Megrendelő elképzelései szerint készülnek. Ha kérdése merült fel a rendeléssel kapcsolatban, forduljon bátran munkatársainkhoz a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén akár még ma, szívesen segítenek mindenben!