Csoór hímzőstúdió

Törölköző hímzés emblémázáshoz is!

Törölköző hímzés emblémázáshoz is! borítókép

törölköző hímzés egyike azoknak a szolgáltatásoknak, amiket cégek számára ajánlunk. A törölköző egy napi használatra szánt eszköz, ami kiválóan alkalmas arra, hogy például reklám ajándék legyen belőle. Amennyiben egy törölközőből reklámajándék válik, szükség van arra, hogy emblémázáson essen át. A logó hímzés útján is felkerülhet az anyagra, ami jól illik a törölközőhöz.

Forduljon bizalommal hozzánk és rendeljen minőségi törölköző hímzést reklámajándékokhoz is! A hímzés gépi  hímzéssel történik, ez garantálja, hogy minden hímzés ugyanolyan legyen és kifogástalan minőségű egyben. A megrendelés során meg tudja határozni az ügyfél, hogy milyen törölközőket szeretne vásárolni, azoknak melyik részén helyezkedjen el a hímzés és pontosan mi kerüljön rájuk, mekkora méretben.

törölköző hímzést rendelje meg kedvező árakon, ha szeretne új, logózott reklámajándékot vásárolni egy konkrét alkalomra vagy rendszeresen! A törölköző hímzésre egyedi árajánlatot adunk minden érdeklődőnek a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!