Csoór hímzőstúdió

Galléros póló gépi hímzése: minőség és egyediség egyben

Galléros póló gépi hímzése: minőség és egyediség egyben borítókép

Gépi hímzés galléros pólóra is kiváló minőségben, kedvező áron, rövid határidővel - sportos elegancia és egyediség egyetlen ruhadarabban!

gép hímzés legnagyobb előnye, hogy tökéletes minőséget produkál gyakorlatilag korlátlan számban, azaz ugyanaz a minta készülhet el a segítségével több ezer darabban is, és természetesen sem a méretek, sem a színek nem jelentenek akadályt. Reklámajándékként, vagy a dolgozók munkaruhájaként tökéletes megoldás egy galléros póló, amelyre gépi hímzéssel vitték fel a cég logóját, elérhetőségeit, vagy jelmondatát.

Amennyiben szeretne gépi hímzéssel galléros pólókat készíttetni alkalmazottai, vagy üzleti partnerei számára, forduljon hozzánk bizalommal! Többféle típusú és színű galléros póló közül választhatja ki az Ön számára leginkább megfelelőt, a hímzést pedig rövid határidővel vállaljuk!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a gépi hímzés lehetősége iránt, és kérdése lenne, illetve, ha rendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!