Csoór hímzőstúdió

Törölköző hímzés segítségével praktikus reklámajándékok készülhetnek!

Törölköző hímzés segítségével praktikus reklámajándékok készülhetnek! borítókép

törölköző hímzés kitűnő lehetőség cégeknek, hiszen a jó idő beköszöntésével hasznos reklámajándékkal lehet meglepni a partnereket, ügyfeleket!

Ahogy egyre melegebb az idő, mindenki többet tartózkodik a szabadban, és általában már tavasz vége felé lehetőség nyílik a napozásra, illetve fürdőzésre. Ezeknek a programoknak elengedhetetlen kellékei a törölközők, ezért ilyenkor különösen jó választás ilyen reklámajándékban gondolkodni.

Az ideális reklámajándék azonban nem csak szezonális, hanem arra is nagy figyelmet kell fordítani, hogy színvonalas legyen. A törölköző hímzést ennek megfelelően profi csapatra kell bízni, akik az alapanyagok és az alkalmazott technológia terén is a maximumot tudják nyújtani a megrendelőknek.

Az általunk biztosított törölközők anyaga 100 % pamut, amire szinte bármilyen mintát és feliratot tudunk hímezni, méghozzá kiváló minőségben. Ha Ön is szeretné kihasználni a törölköző hímzés előnyeit, nincs más dolga, mint megosztani velünk elképzeléseit. Várjuk megkeresését!