Csoór hímzőstúdió

Törölközőhímzés: egyedi ajándék bármilyen alkalomra

Törölközőhímzés: egyedi ajándék bármilyen alkalomra borítókép

Olyan céges ajándékot keres, amellyel meglepheti üzletfeleit és munkatársait, de nem szeretne a szokványos tárgyak közül választani? A tollak, öngyújtók és egyéb, könnyen emblémázható, ám könnyen el is veszíthető tárgyakon túl találhat olyan ajándékot is, amely akár éveken át is a megajándékozottak birtokában marad, és bármikor is veszik azt használatba, az Ön vállalkozása jut majd eszükbe: a törölközőhímzéssel egyedivé teheti az ajándékozást!

törölközőhímzés segítségével egy olyan egyszerű használati tárgy, mint a törölköző is lehet cége reklámajándéka. Törölközőt mindenki használ, és ha azon megtalálható az Ön vállalkozásának logója, neve, vagy szlogenje, az ügyfelei és munkatársai minden nap találkozhatnak vele. Ha törölközőt hímeztet, majd ezzel kedveskedik, nem csak örömet szerezhet, de reklámlehetőséghez is jut, tehát mindenképp érdemes ezt választani, ha céges ajándékokat keres!

Ha felkeltettük az érdeklődését a törölközőhímzés iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!