Csoór hímzőstúdió

Gépi hímzés minőségi szolgáltatás keretein belül: bízza ránk a munkaruházatot is!

Gépi hímzés minőségi szolgáltatás keretein belül: bízza ránk a munkaruházatot is! borítókép

Manapság sok cégben fontos az emblémázott munkaruha viselése. Ez egyrészt erősíti a vállalkozások arculatát, másrészt a cégek az alkalmazottaikon keresztül tudják képviseltetni magukat a telephelyen kívül. A ruházat logózásához többféle megoldás is rendelkezésre áll, azonban egyesek mindenképp tartós alternatívát szeretnének találni. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, ajánljuk figyelmébe a gépi hímzést!

munkaruha hímzés tökéletesen megfelel az elvárásoknak, ugyanis a technológiával valóban időtálló és tartós minták készíthetők el. Szinte bármilyen mintát le tudunk gyártani, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a megrendeléseivel. A gépi hímzéssel készített minták jól bírják a rendszeres mosást is.

Tapasztalja meg Ön is a munkaruha hímzés előnyeit, és készíttesse el a technológiával az alkalmazottak ruházatát! Szolgáltatásunk gyors, ügyfélközpontú, és a kedvező árakról sem feledkezünk meg. A megrendelés leadásához vagy bővebb információkért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!