Csoór hímzőstúdió

Póló hímzés határidő csúszás nélkül!

Póló hímzés határidő csúszás nélkül! borítókép

A cégének sürgősen, nagyobb darabszámban legyártandó póló hímzésre van szüksége? Az új munkaruhák vagy promóciós termékek határidőre elkészülnek, méghozzá kiváló minőségben. Forduljon bizalommal a cégünkhöz és vegye igénybe a szolgáltatásainkat póló hímzéssel kapcsolatban!

A póló hímzéshez pólót is választhat, amit a megadott darabszámban elkészítünk. Az elkészült terméket ki is szállítjuk, tehát, ha tőlünk rendel, ezzel sem kell foglalkoznia. Adja le a rendelést, küldje el nekünk a felirat, minta vagy a logo tervét, a többi már a mi dolgunk! 

Amennyiben megbízható szolgáltatást keres, válasszon minket! Mi a nagyobb darabszámú megrendelést is ugyanolyan precízen kivitelezzük és magas színvonalon teljesítjük. Nem kell határidő módosításokra készülnie vagy magyarázkodnia kollégáinak, partnereinek, mert az általunk megígért határidőre leszállítjuk a kész póló hímzést.

A részletekről tudjon meg többet a honlapunkon közzétett elérhetőségeink bármelyikén, illetve kérjen árajánlatot tőlünk póló hímzésre!